Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Inmormantarea Lui Viorel Lis

Inmormantarea Lui Viorel Lis

Mulțumim fratelui care a filmat. Nu e o urgenta, nu ma grabesc, sunt bine cu sper sa fie cat mai tarziu treaba cu inmormantarea.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Ea a vorbit despre gânduri negre şi despre sinucidere!complexată de fostul edil al capitalei a fost internat la spitalul universitar din capitală, după atacul cerebral. Sotia lui, oana, il hraneste ca pe un copil. Sotia lui viorel lis a incasat o bataie sora cu moartea.

Munca La Domiciliu 08 Aprilie 2009
vizitati articolul complet aici : http://mondenitatea.blogspot.com/2009_04_08_archive.html
Ileana lazariuc, apariție rară alături de copiii ei. Sotia lui viorel lis a incasat o bataie sora cu moartea. Invitati in cadrul unei emisiuni tv, oana si viorel lis au povestit despre cosmarul prin care au trecut.

Soţia lui viorel lis a făcut anunțul:

Nu mai reprezintă pentru nimeni un secret că viciul cel mai mare a lui viorel lis (74 de ani) rămân păcănelele. Este vorba despre viorel lis. Oana lis, partenera de viaţă a lui viorel lis, a fost invitată în platoul emisiunii acces direct, de la antena 1, unde a acceptat să facă un test de sarcină.

Drama continuă în familia lis! Viorel lis nu vrea sa rudele sale se se certe pe averea lui, asa ca vrea sa lase totul in ordine. Doar că nimeni nu știa că tocmai.

Adio Serban Georgescu Libertatea
vizitati articolul complet aici : https://www.libertatea.ro/stiri/adio-serban-georgescu-181426
Însă, viorel lis și oana își petrec timpul ca orice cuplu normal. După ce a ieşit din spital, viorel lis îşi face testamentul. Ea a doua oară în viaţa mea când fac un test de sarcină.

Viorel lis, între viaţă şi moarte!

Scene de neimaginat la inmormantarea lui maradona! (video) sergiu prodan, la înmormântarea lui viorel mardare: Subiectul principal de discuţie în soţia fostului edil al capitalei a postat pe facebook un mesaj în care face publică o afirmaţie recentă a acestuia.

Ce spune oana lis despre starea de sănătate a fostului primar al capitalei? Nu e o urgenta, nu ma grabesc, sunt bine cu sper sa fie cat mai tarziu treaba cu inmormantarea. Subiectul principal de discuţie în soţia fostului edil al capitalei a postat pe facebook un mesaj în care face publică o afirmaţie recentă a acestuia.

Viorel Lis Isi Face Testamentul Care Sunt Dorintele Fostului Primar Al Capitalei Si Ce Spune Oana Sotia Lui La Maruta Protv
vizitati articolul complet aici : http://lamaruta.protv.ro/stiri/viorel-lis-isi-face-testamentul/pagina-1.html
Sotia lui, oana, il hraneste ca pe un copil. Fostul primar a dezvăluit ce își dorește să facă oana după. Nu e o urgenta, nu ma grabesc, sunt bine cu sper sa fie cat mai tarziu treaba cu inmormantarea.

In urma cu cateva luni, viorel lis a suferit un accident vascular si a fost internat de urgenta.

Din cauza problemelor de sănătate, fostul edil al capitalei a fost nevoit să stea doar în casă. Fostul primar al capitalei a făcut o vizită la un cabinet stomatologic, unde soţia lui viorel lis a anunțat pe contul său oficial de socializare că a început deja să aranjeze o cameră, pe care vrea să o transforme în cabinet. Însă, viorel lis și oana își petrec timpul ca orice cuplu normal.

Posting Komentar untuk "Inmormantarea Lui Viorel Lis"