Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Varza Murata La Butoi

Varza Murata La Butoi

Căpăţâni de varză la care crestez cotorul adânc în 4, apoi aşez varza în butoiul ce îl ţin la loc cald, în bucătărie. 9 bucati varza, cimbru, marar, 2 radacini de hrean mai mari, 30 linguri de sare, sfecla rosie, apa.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Pentru murat la butoi se alege numai varză de toamnă, bine îndesată, puţin turtită. Varză murată la butoi (maria matyiku / epoch times). Varza de toamnă este puţin mai verde decât varza de vară, are foile mai elastice şi mai subţiri.

Ingredientul Secret Care Nu Iți Acrește Rău Varza Murată Toate Gospodinele De La țară Il Pun In Butoi Impact
vizitati articolul complet aici : https://playtech.ro/stiri/ingredientul-secret-care-nu-iti-acreste-rau-varza-murata-toate-gospodinele-de-la-tara-il-pun-in-butoi-233929
Stiu ca in perioada asta majoritatea gospodinelor pun varza la murat. Nu mai vorbesc de cat de mult imi place sa beau zeama de varza cand facem pomana porcului, sau la orice fripturica mai grasa, sau cat de mult imi place ciorba de cartofi sau de porc (si nu numai) acrite cu zeama de varza! Se aleg verze potrivite, cat sa intre pe gura butoiului, dar mai plate, nu rotunde.

Se trage apă prin furtun şi se scot tot atâtea găleţi câte au intrat prima oară.

Atât varza murată, cât şi cea crudă sunt recomandate în diete şi cure de slăbire datorită aportului caloric foarte redus. Daca se formeazacu timpul floare. Se scobeste varza la cotor cu un cutit bine ascutit si se rup primele frunze.

In care ai pus la murat legumele le lasi in bucatarie. 25 kg varza o legatura de crengi uscate de marar o legatura crengi schinduf 2 kg sare grunjoasa 1 lingura orez boabele de la un cocean de porumb 4 radacini de hrean. Atât varza murată, cât şi cea crudă sunt recomandate în diete şi cure de slăbire datorită aportului caloric foarte redus.

Varza Murata Cum Se Pune Varza La Murat In Butoi Pentru Iarna Youtube
vizitati articolul complet aici : https://www.youtube.com/watch?v=UUyRqXVBc-Q
Închide butoiul, pune ceva greu deasupra (pentru ca verzele să fie complet scufundate în saramura. Cu foaie subțire, o rulăm cu palma să se facă sul fără a se rupe. Reteta de varza murata la butoi o am de la bunica mea, care intotdeauna punea varza la murat toamna.

Se aşează varza în butoi în rânduri, având grijă ca partea scobită să fie deasupra.

Pentru prepararea verzei murate veți. Prima dată alegem varza de la piață: Varza este murată după o lună şi jumătate şi, dacă este murată corespunzător, se va păstra până în vara viitoare.

Aveți însă grijă ca și butoiul să fie spălat și să nu aibă miros de la conținutul anterior. Daca se formeazacu timpul floare. Adaugă pe fundul butoiului/butoaielor o parte din nu te îngrijora dacă îți rămân verze pe dinafară.

Varza Murata Pentru Iarna Gustoase Net
vizitati articolul complet aici : https://www.gustoase.net/varza-murata-pentru-iarna/
Fie că folosiți un butoi de lemn sau de plastic, se păstrează aceeași pași. Printre căpăţâni, pun mărar cu cât mai multă floare cu semințe, crenguţe de cimbru, foi de dafin. Varza murată este un produs, care nu trebuie să lipsească din bucătăriile noastre.

Se pot folosi si borcane de sticla cu conditia indiferent de felul ambalajului (butoi de lemn, plastic sau borcan), cand vrei sa pui varza murata la butoi pentru iarna trebuie sa tii cont de urmatoarele lucruri

Aveți însă grijă ca și butoiul să fie spălat și să nu aibă miros de la conținutul anterior. Pentru pritocirea verzei ai nevoie de de un furtun şi o găleată. Ro varza murata la butoi ingrediente pentru un butoi de 60 kg:

Posting Komentar untuk "Varza Murata La Butoi"