Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Ce Este Efectul De Sera

Ce Este Efectul De Sera

Efectul de sera reprezinta consecinta existentei in atmosfera a anumitor gaze, care impiedica radiatia infrarosie emisa de pamant sa se disipe in spatiul cosmic. • ,,efectul de sera este un fenomen natural , benefic , datorat gazelor cu efect de seră existente in atmosfera:

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Gazele poluante intensifica acest fenomen si astfel contribuie la incalzirea planetei. O parte a acestei radiatii este reemisa spre sol, contribuind astfel la reincalzirea straturilor joase ale atmosferei. Termenul de „efect de sera este folosit cel mai adesea in vorbirea curenta pentru a evidentia contributia unor anumite gaze emise natural sau.

Efectul De Seră By Natalia V
vizitati articolul complet aici : https://prezi.com/xuwbf_9jwffu/efectul-de-sera/
Efectul de seră poate fi descris ca fiind rezultatul interacţiunii dintre lumina solară şi straturile de gaze cu efect de seră din atmosfera terestră, care se întind până la înălţimi de 100 km. Organizația mondială a sănătății leagă poluarea aerului de prezența în aer, a unor gaze și particule care se găsesc în atmosferă. Scopul politicii climaterice ar fi acela de a impiedica cresterea temperaturii medii globale cu mai mult de 2c peste.

În cazul vecinei noastre din sistemul solar, planeta venus.

Vaporii de apa , dioxid de carbon (co2), dioxid de azot (n2o), metan (ch4), hidrofluorocarburi (hfcs), perfluorocarburi (pfcs). Efectul de sera ca si in cazul distrugerii stratuluide ozon si incalzirea globala este un bun exemplu legat de modul in care activitatea umana poate degrada mediul la scara planetara. Crestere efectului de sera este consecinta globala a poluarii.

Efectul de seră este un fenomen natural de încălzire termică a pământului, esențial pentru menținerea temperaturii planetei în condiții ideale pentru cu toate acestea, prin acțiunile iresponsabile ale oamenilor, efectul de seră devine din ce în ce mai intens, ceea ce este destul de dăunător pentru. Vaporii de apa , dioxid de carbon (co2), dioxid de azot (n2o), metan (ch4), hidrofluorocarburi (hfcs), perfluorocarburi (pfcs). Fiecare molecula intervine cu un.

Omul Si Clima Efectul De Sera Orizont Alternativ
vizitati articolul complet aici : https://documentar25.wordpress.com/2016/04/13/omul-si-clima-efectul-de-sera/
Caldura planetei este mentinuta de atmosfera in acelasi mod in care efectul de sera pastreaza caldura in peretii de sticla si opreste evaporarea. Gazele de sera pot sta in atmosfera de la cativa ani, la cateva decade, sute sau chiar mii de ani. O parte a acestei radiatii este reemisa spre sol, contribuind astfel la reincalzirea straturilor joase ale atmosferei.

Efectele sale asupra animanelor si ale agriculturii sunt infricosatoare, iar cele asupra populatiei umane si mai ingrozitoare.

Crestere efectului de sera este consecinta globala a poluarii. Activitățile umane, în special arderea combustibililor fosili și. Efectul de sera reprezinta consecinta existentei in atmosfera a anumitor gaze, care impiedica radiatia infrarosie emisa de pamant sa se disipe in spatiul cosmic.

Principala calitate a unei sere este aceea de a inmagazina caldura. Ce este efectul de sera? Proces vital cunoscut sub denumirea de efect de sera.lumina solara trece prin atmosfera si ajunge pe suprafata pamantului.

Efectul De Sera By Carmencristinagavrila1 On Emaze
vizitati articolul complet aici : https://app.emaze.com/@AZLWOQIO/efectul-de-sera
Prin urmare, efectul de seră este un proces natural, deoarece atmosfera are gaze naturale ca co2. • ,,efectul de sera este un fenomen natural , benefic , datorat gazelor cu efect de seră existente in atmosfera: Efectul de sera este produs de acele gaze care permit radiatiei solare sa treaca prin atmosfera si sa atinga pamantul dar capteaza o parte din radiatia efectul se numeste efect natural de sera si contribuie la cresterea temperaturii planetei cu aproximativ 330 c fata de temperatura care ar fi.

Caldura planetei este mentinuta de atmosfera in acelasi mod in care efectul de sera pastreaza caldura in peretii de sticla si opreste evaporarea.

Efectul de seră poate fi descris ca fiind rezultatul interacţiunii dintre lumina solară şi straturile de gaze cu efect de seră din atmosfera terestră, care se întind până la înălţimi de 100 km. Diavinad8 și 27 alți utilizatori consideră că acest răspuns este de ajutor. În cazul vecinei noastre din sistemul solar, planeta venus.

Posting Komentar untuk "Ce Este Efectul De Sera"